Ontwikkelaar Technisch TrainingNijmegen, The Netherlands

Details:

Company:

Location:

Base Pay:

Vacancy Type:

Industry:

Hyster-Yale Nederland BV

Nijmegen, The Netherlands

External

Automotive

Job Type:

Required Education:

Required Experience:

Required Travel:

Relocation Covered:

Bachelor Automotive

1 year

Incidential

Description:

Ben jij op zoek naar een uitdagende internationale baan op het snijvlak van techniek, training en commercie? Check dan onderstaande tekst!

Voor we beginnen, stellen we ons even voor
Wij zijn Hyster-Yale Nederland BV; een trots onderdeel van Hyster-Yale Group. Op onze locatie in Nijmegen ontwerpen, bouwen en distribueren wij wereldwijd vorkheftrucks en container handlers van de grootste soort: big trucks. In Nijmegen werken we met verschillende disciplines samen. Naast het ontwerpen en bouwen van trucks, verzorgen we ook de support van onderdelen om de trucks naar tevredenheid operationeel te houden. We doen dit samen met onze dealer partners die ook verantwoordelijk zijn voor de directe verkoop en service aan onze eind klanten.

Wat ga je bij ons doen?
In de rol van Ontwikkelaar Technisch Training ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de technische trainingen aan onze Hyster en Yale dealers in Europa, Midden Oosten en Afrika.
Werkzaamheden;
- Je creëert en ontwikkelt aantrekkelijke trainingscontent, inclusief e-learnings, video’s, assessments en praktische methodes volgens “best practice” richtlijnen.
- Ontwikkelen van trainingsmateriaal ter ondersteuning van de “Train de Trainer” trainingen gegeven door Hyster-Yale trainers.
- Het geven van trainingen in Nijmegen maar ook op locatie om bijvoorbeeld verkoop te stimuleren, marktaandeel te vergroten of klanttevredenheid te stimuleren.
- Training development projecten begeleiden
- Continue verbeteren van training en ontwikkeling binnen Hyster-Yale

Hoe ziet jouw team eruit?
De afdeling Technical Training bestaat momenteel uit totaal vijf directe collega’s, waarvan een aantal gepokt en gemazeld in de Hyster-Yale organisatie en een aantal die wat recenter bij ons zijn gekomen. Een mooie gevarieerde club dus. Naast ontwikkelaars, zijn er binnen het team ook Technisch trainers en een LMS & Training specialist. Daarnaast werk je nauw samen met de afdelingen; Global Service Training en andere Hyster-Yale service afdelingen.

Requirements:

Wat verwachten wij van jou?
• HBO werk en denkniveau bij voorkeur in de richting van Autotechniek met minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen en creëren van technische trainingsoplossingen.
• Relevante training ontwerp software vaardigheden zoals; Adobe, Microsoft, Articulate en overige software pakketten
• Reisbereidheid (Internationaal)
• Ervaring met CAD software en ontwikkelen van 3d animaties is een pre
• Sterke communicatieve vaardigheden
• And yes, as part of an international company, you are perfectly capable of switching between the Dutch and English language on the spot.

Wat mag je van ons verwachten?
• Salaris op basis van kennis en ervaring conform cao Metalektro.
• We verwachten van jou dat je kunt knallen, maar dan moet je ook goed kunnen ontspannen. Daarom hebben we 27 vakantie en 13 ADV dagen per jaar voor je gereserveerd staan.
• Jouw ontwikkeling is belangrijk, want zo blijf je messcherp. Daarom bieden we jou graag de ruimte en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder uit te bouwen door mooie opleidingsprogramma’s.
• Een pakket secundaire voorwaarden met o.a.: collectieve pensioenopbouw, zorgverzekeringen met collectiviteitskorting, aantrekkelijke kortingen op privé verzekeringen en een fiscfree programma.
• Een internationale uitdagende en dynamische baan. Het is een open deur, maar we garanderen dat geen dag hetzelfde zal zijn!

Wil je nog meer weten?
Ben je enthousiast, maar heb je nog aanvullende vragen? Aarzel dan niet om Thomas Neelis te contacten. Thomas is manager van de afdeling Technical Training. Hij maakt graag even tijd vrij om jouw vragen te beantwoorden. Thomas is bereikbaar op: +31 (0)24 3742303 of per mail: thomas.neelis@hyster-yale.com.

Solliciteren?
Alles duidelijk en ben je klaar om ons te overtuigen? Stuur dan de CV en motivatie (in het Engels) naar Jos Brekelmans, HR Business Partner (jos.brekelmans@hyster-yale.com). Daarna willen we het selectieproces opstarten.

To be considered for this posting, fill out the form below and click the submit buttonAll fields are required

Name:

Email:

Telephone:

City:

State/Province/Area:

Country:


Attach your resume of qualifications:

By creating an account and entering your personal data into Hyster-Yale's candidate database, you consent and agree to the collection and processing of your personal data by Hyster-Yale Group, including the disclosure of your personal data to Hyster-Yales's affiliates as described in Hyster-Yale's Privacy Notice.

Copyright 2019 Hyster-Yale Materials Handling, Inc. All rights reserved5875 Landerbrook Drive, Suite 300 | Cleveland, Ohio 44124-4069